Weboldal készítés

Tapéta mester
A mai világban a magánszemélyek és cégek számára alapvetővé vált, hogy megfelelő honlappal rendelkezzenek.
Az internet világméretű fejlődésével, a cég méretétől függetlenül, egyre nagyobb igény mutatkozik, az interneten való bemutatkozásra.

A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére a várható költségekről. Megállapodás esetén, folyamatos ütemezett konzultációval látványtervet készítünk, majd az adatfeltöltés záró fázisával kerülhet átadásra a megrendelt honlap. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az elkészült weboldal esztétikus, felhasználóbarát legyen és másodpercek alatt megtalálja a látogató amit keres. Ezeket figyelembe véve biztosítjuk a legmagasabb színvonalat és a legegyszerűbb felhasználhatóságot.

Statikus weboldal, weblap:

Ez a weblap típus ritkán módosuló információkat tartalmaz, a gyakorlatban ez egy brosúrának felel meg. Ezek főleg a cégismertetők amellyel a vállalkozások illetve magánszemélyek bemutathatják tevékenységüket. Statikus weboldalak különböző mélységekben készülhetnek, akár több nyelven is.

Dinamikus weboldal, weblap:

Amikor gyakran van szükség információfrissítésre érdemes ezt a megoldást alkalmazni. Ezenkívül mód nyílik különböző funkciókra, mint a keresés (pl.: termékek között), kérdőívek feldolgozása, e-mail küldés, hírlevélre feliratkozás, fórum, jelszó, speciális statisztika és webáruház is.

Weboldal karbantartás

Egy vállakozás weboldalának az egyik alapkövetelménye, hogy minden esetben a legfrissebb és legaktuálisabb eseményeket, termékeket, akciókat mutassa be látogatói számára. Egy site magárahagyott működése komoly, nem elhanyagolható kellemetlenségeket, károkat okozhat, a világhálón bemutatkozó vállalkozás számára. Megállapodás esetén biztosítjuk a kezelt weboldal naprakész és aktualizált megjelenését, működését.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizáció
Egy weboldal üzemeltetése akkor mondaható sikeresnek, ha azt azok a felhasználók is látogatják akiknek szántuk azt. Erre akkor nyílik megfelelő lehetőség, ha az adott honlap megfelelő pozíciókat, helyezéseket ér el a Google , Yahoo , vagy bármely nagyobb keresőportálon. Egy-egy site látogatottságának a növelésére, számos eszköz áll a rendelkezésünkre Vállaljuk, hogy néhány kiváló megoldás alkalmazásával még látogatottabbá tesszük az Ön weblapját legyen szó direkt (URL beírásával történő) vagy indirekt (linkre kattintva bekövetkező) látogatásról.

Mit értünk ma keresőoptimalizálás vagy SEO alatt? A SEO egy angol mozaikszó, rövidítése Search Engine Optimization. Magyar nyelvünkre szépen lefordítva keresőoptimalizálás, ezt a kifejezést használjuk. A lényege, hogy a keresőoldalak - mint pl. a google, yahoo, msn, stb.. - találati listáján minél előrébb kerüljünk a megadott kulcsszavakra.

Keresőoptimalizálással a tökéletes eredmény elérése attól függ, hogy mekkora a verseny az adott szóra, illetve mekkora a konkurencia. Az is számít, hogy a konkurens oldalak mennyi időt és pénzt áldoznak a saját oldalaik keresőoptimalizálására. Ugyanis a legnehezebb helyzet akkor áll elő, ha versenytársaink is tudatosan optimalizálnak, tudatosan használják a SEO eszközeit a tökéletes eredmény elérése érdekében. Ebben az esetben nagyon sok munka szükséges a siker eléréséhez.

Azonban Magyarországon ez a veszély még ritkának számít, ugyanis sokan nem jöttek még rá, hogy milyen értéke van egy oldalnak, ha elöl szerepel a találati oldalakon. Éppen ezért még most kell elkezdeni, hiszen később mikor már a legtöbb oldal mögött keresőoptimalizálás is állni fog, akkor a régebbi oldalak fognak előnyt élvezni, és azok kerülnek előre.

Továbbá a legtöbb kulcsszóra (szakmára) ma még könnyű optimalizálni(SEO-zni) Magyarországon, hiszen még nem annyira terjedt el a keresőoptimalizálás. Valamint az sem baj, ha nem mi vagyunk az elsők (természetesen ez a cél), hiszen az első 10 találatban szerepelni már több, mint siker. A látogatók többsége az első oldalon megtalálja magának a keresett oldalt.

Webhosting szolgáltatás

Webhosting

Természetesen micro site-ok kialakításában is segítségére lehetünk vállalkozásának, hogy a potenciális ügyfelek Önre találhassanak az Interneten. A weblap készítés folyamán minden esetben figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás alapvető kritériumait.

Így a munka elkészültével egy olyan weblapot adhatunk át Önnek, amely elnyerheti méltó helyét a keresőtalálati lista csúcsán, hogy weblapjára minnél többen jussanak el, anélkül, hogy komoly összegeket költött volna a reklámjára.

Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy egy internetes keresőt (pl. Google) használva is egyszerűen elérjék az Ön weblapját. A nálunk fejlesztett weblapokhoz a szükséges igényeknek megfelelő, költséghatékony webtárhely kiválasztásában is segédkezünk.

A siker titka a jó honlap és a kiváló, piacképes szolgáltatás. Ez a valódi érték, ezt kell hozzáértő munkával létrehozni.